Alle prijzen staan bij de foto’s vermeld in euro’s. Deze prijzen zijn inclusief B.T.W en exclusief verzendkosten.

Een bestelling dient altijd vooraf en binnen 5 dagen te worden betaald, anders wordt je bestelling geannuleerd. Na betaling van het hele bedrag (inclusief verzendkosten) wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

De door mij gekochte artikelen zijn gebruikt,  doorleefd en sleets en hebben daarom gebruikssporen. Op de foto is dit niet altijd goed te zien, maar dit wordt er zoveel mogelijk bij vermeld. De kleuren van de artikelen op de foto’s in de webwinkel kunnen wat afwijken van de werkelijkheid. Dit kan geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of retourneren van het artikel.  Bij twijfel kun je dit altijd navragen.

Je hebt het recht je bestelling binnen 8 dagen na ontvangst van je aankoop te retourneren . Je krijgt dan het volledige orderbedrag  binnen 3 dagen na ontvangst van het pakket gecrediteerd. Het pakket dient wel zo goed mogelijk verpakt te worden en te worden verzonden via PostNL.

Teksten en foto’s uit deze webshop mogen niet zonder goedkeuring gekopieerd, opgeslagen en verspreid worden.  Je informatie wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Je informatie zal vertrouwelijk worden behandeld en niet worden gedeeld  met derden.